Tel.: 0770 730 355

MAXMEDICA este o companie privata cu profil medical, care activeaza din 2012. S-a nascut din dorinta de a aduce o contributie reala si semnificativa la ameliorarea calitatii vietii pacientilor, prin acordarea de servicii medicale de cea mai inalta calitate. Am ales sa activam in domeniul privat, pentru a avea tot timpul, energia si atentia necesare pentru a putea fi aproape de pacientii nostrii.

Domeniile principale de activitate ale MAXMEDICA sunt nutritia si gastroenterologia. In cadrul cabinetelor noastre folosim o metoda de educatie nutritionala proprie, imbunatatita permanent, a carei valabilitate a fost confirmata prin rezultatele remarcabile obtinute de pacientii nostrii de-a lungul anilor. Ideea de baza a metodei o reprezinta tehnicile avansate de consiliere nutritionala si sprijin psihologic, metoda 100% medicala, care nu implica folosirea medicatiei sau a suplimentelor alimentare. Beneficiem de un suport logistic vast, care, datorita experientei acumulate, a fost perfect adaptat acordarii unor astfel de servicii medicale, atat din punct de vedere al personalului medical cat si din punct de vedere al pacientului. Specialistii in Endocrinologie au conditii optime de desfasurarea a activitatii medicale de profil (ecografe cu sonda de parti moi, sonoelastografie, punctie tiroidiana).

Cabinetele de gastroenterologie MAXMEDICA sunt dotate cu aparatura de cea mai inalta performanta: ecografe, linii de endoscopie Pentax si multiple truse de endoscopie interventionala, in care folosim cu materiale de top (Cook, Olympus, Boston Scientific). Dotarile complexe ale laboratoarelor de endoscopie fac ca specialistii nostri sa dispuna de toate posibilitatile de endoscopie diagnostica si interventionala, care pot fi efectuate in ambulator. Este de mentionat ca MAXMEDICA dispune de personal medical de inalta calificare, abilitat sa asigure instruire de specialitate (endoscopie interventionala), daca este necesara.

POSTURI DISPONIBILE:

Medic nutritionist (specialist Diabet Zaharat, Nutritie si Boli Metabolice sau Endocrinologie):
-1 post pentru cabinetul din Iasi.

PROFILUL CANDIDATULUI:

•Medic specialist în specialitatea Diabet, Nutritie si Boli Metabolice;
•Medic specialist în specialitatea Endocrinologie;

Salariu MOTIVANT cu multiple posibilitatile de crestere ale veniturilor. Dezvoltarea profesionala este incurajata, inclusiv prin sprijinirea participarii la congrese de specialitate si cursuri de supraspecializare/competente suplimentare.

Programul este flexibil si adaptabil, nu include efectuarea de garzi sau ture de noapte. In schimb, tot personalul beneficiaza de vacante de Sarbatorile de Iarna si de Paste, perioada in care cabinetele sunt inchise.

Pentru a aplica la unul din posturile sus mentionate, va rugam sa trimiteti CV-ul dvs. la adresa de e-mail iasi@maxmedica.ro, sau sa ne contactati telefonic la nr. 0770 730 355.
VA ASTEPTAM ALATURI DE NOI!